About us

Kom meer te weten over Fitness Loods. Als ervaren speler in de fitness-branche zijn we met Fitness Loods gestart om een betrouwbare speler te worden voor sportscholen, fitnessclubs en zorgcentra. Dat betekent bergen werk verzetten om een grote speler in Europa te worden op het vlak van inkoop, verkoop, verhuur, taxaties, lease en revisie van tweedehandse en nieuwe fitnessapparaten.

Wij van Fitness Loods staan altijd klaar voor onze klanten en biedt iedereen hoge inruil, scherpe prijzen en een voordelige en snelle lease. Daarnaast geven we op alle apparaten garantie. Ook kan Fitness Loods sinds kort nieuwe fitnessapparaten aanbieden. Met onze jaren aan ervaring in de fitnessbranche hebben we bij Fitness Loods  namelijk een groot distributie netwerk vergaart en hebben deze tot onze beschikking. Daarnaast werken we samen met een uitstekende herstel en revisie faciliteit waardoor we scherpe prijzen kunnen aanbieden en op alle apparaten garantie geven. Ook bieden we een snelle lease met weinig voorwaarden, zelfs als het bedrijf verlies heeft gedraaid.

Voor de service draaien wij onze hand ook niet om. Fitness Loods biedt volledige service op de garantie, wij zorgen ervoor dat de machines perfect werken tijdens de gehele garantieperiode zonder kopzorgen.

Verzending

Samen met al onze klanten kijken we altijd naar de meest optimale transportoplossing voor het ophalen en leveren van de fitness apparaten en toestellen

Betaling

Via onze webwinkel kunt u veilig online betalen via iDeal, Bankoverschrijving en PayPal. Daarnaast kunnen we al onze klanten een veilige betaal link via mail toesturen.

Service

Fitness Loods voorziet sportscholen, sportclubs, fitness- en zorgcentra van tweedehands en gereviseerde fitnessapparaten. Wij verkopen en reviseren alle toestellen in onze fabriek.