Diensten

Voor het kopen, verkopen, inkopen, leasen en reviseren van gebruikte fitnesstoestellen bent u bij Fitness Company aan het juiste adres! Meer informatie? +31(0)13 203 2173 óf info@fitness-company.nl

Wij van Fitness Company staan altijd klaar voor onze klanten en biedt iedereen hoge inruil, scherpe prijzen en een voordelige en snelle lease. Daarnaast geven we op alle apparaten garantie. Ook kan Fitness Company sinds kort nieuwe fitnessapparaten aanbieden. Met onze jaren aan ervaring in de fitnessbranche hebben we bij Fitness Company namelijk een groot distributie netwerk vergaart en hebben deze tot onze beschikking. Daarnaast werken we samen met een uitstekende herstel en revisie faciliteit waardoor we scherpe prijzen kunnen aanbieden en op alle apparaten garantie geven. Ook bieden we een snelle lease met weinig voorwaarden, zelfs als het bedrijf verlies heeft gedraaid.

Voor de service draaien wij onze hand ook niet om. Fitness Company biedt volledige service op de garantie, wij zorgen ervoor dat de machines perfect werken tijdens de gehele garantieperiode zonder kopzorgen.